NL FR

BioReine & Professionals

Bent u, als health/beauty professional, op zoek naar zuivere, natuurlijke verzorging?

BioReine is groothandel voor België en Nederland van de 100% natuurlijke verzorgingsproducten van: Odylique by Essential Care en ℅ Gerd.

We zijn geen traditionele distributeur van ‘enkel producten’ maar we stellen de gezondheid centraal en sensibiliseren over het belang van een gecombineerde aanpak. Een mooie huid is het resultaat van innerlijke én uiterlijke zorg. Sinds het begin is dit de essentie van ons verhaal!

Hoogsensitiviteit loopt als een rode draad door ons verhaal. Ben je een HSP en werk je (of wil je starten) in de beauty/health/verzorgingssector?  Dan kan je je klanten een enorme meerwaarde bieden, maar er zijn ook valkuilen. Vanuit persoonlijke ervaring met hoogsensitiviteit, begeleiden we en bieden we ondersteuning bij de start of uitbouw van je praktijk. Lees meer over HSP traject

Onze collecties Odylique en c/o Gerd brengen niet-giftige verzorgingsproducten maar zijn veel meer dan dat. Ze zijn onlosmakelijk verbonden met een natuurlijke levensstijl en ze getuigen van respect voor mens, dier en milieu.

In de traditionele beautysector wordt er vaak gewezen op de ‘wonderbaarlijke’ werking van crème A of serum B en op het belang van een eindeloos gamma producten dat je nodig zou hebben om je huid te doen stralen.
Ondertussen lijkt deze sector ook het belang ‘ontdekt’ te hebben van een gezonde levensstijl maar jammer genoeg wordt dit dikwijls commercieel ‘gebruikt’.

BioReine doet geen loze beloftes en prijst geen wondermiddeltjes aan. Wat wèl werkt om je huid mooi en gezond te houden, is de combinatie van én voeding én levensstijl én niet-giftige verzorgingsproducten. Een beperkt gamma (de natuur is ook niet onuitputtelijk!!!) met dikwijls multifunctionele producten, geeft je alles wat je nodig hebt.

Onze collecties zijn geschikt voor toepassing door professionals in verschillende sectoren

speciale aandacht voor huidverzorging bij hoogsensitiviteit / bij eczeem (allergie) gevoelige huid / bij kanker

Onze collecties zijn divers en kunnen als hoofdcollectie toegepast worden maar kunnen ook interessant zijn als aanvulling op uw bestaande gamma.

Naast traditionele gezichts- en lichaamsverzorging zijn er producten die een extraatje kunnen vormen op uw aanbod. Denk hierbij oa aan: biologische massage olie, natuurlijke deodorant zonder aluminiumchloride, natuurlijke verzorging voor allergie/eczeem gevoelige huid, bekroonde bio shampoo voor de probleemhuid, baby & mama verzorging voor de gevoelige huid,…

Een nieuwe of aanvullende collectie vraagt de nodige aandacht.
Samen met u bekijken we graag de mogelijkheden en begeleiden we u  bij de introductie van de nieuwe producten.

We hechten veel belang aan een persoonlijke samenwerking en open communicatie.

Niet alleen de verzorging van de huid van buitenaf is belangrijk. Een gezonde, mooie huid start inwendig! Voeding en levensstijl zetten hun stempel op je huid. Daarom sensibiliseren en informeren we je graag over het belang van een complementaire aanpak.

Onze troeven

Contacteer ons

Goedele Merckx*

 

 

Goedele Merckx / zaakvoerder
info@bioreine.be
T: +32 9 234 06 32  of  +32 478 336 403

 

Kom je graag naar onze gratis kennismakingsdag van ma 09/10/17 ? stuur dan een mail naar info@bioreine.be