NL FR

Goedele

Ik werd juriste (KUL) met specialisatie criminologie maar voelde heel snel dat mijn weg zich elders situeerde. Een veelbelovende juridische loopbaan lag nochtans open. Als jonge medewerkster van de rechtsfaculteit (personen & familierecht) werd een bijdrage van mijn hand gepubliceerd maar aan de balie werd me duidelijk dat het ‘recht’ mij geen recht deed.

Jarenlange bijscholingen (oa ivm voeding & gezondheid / silva methode / burnout / fotografie / etiquette), zelfstudie en literatuuronderzoek rond diverse thema’s ivm gezondheid, voeding, psychologie, beauty & lifestyle leidden tot de oprichting van BioReine.

Mijn interesse in schijnbaar uiteenlopende disciplines bracht soms chaos in mijn hoofd. Er zijn zovéél boeiende dingen! Best vermoeiend als je die allemaal wil ontdekken, maar bij BioReine komt alles samen, bij BioReine vormt alles 1 geheel, bij BioReine klopt mijn ganse verhaal!

Als exclusief distributeur van de 100% natuurlijke verzorging van Odylique en c/o Gerd ijver ik voor de bewustwording van het belang van niet-giftige huidverzorging en plaats ik dit tevens in een veel ruimere context. Schoonheid komt van binnenuit!

Voeding, levensstijl, fysieke én psychische gezondheid spelen immers een belangrijke rol bij een gezonde huid en een mooie uitstraling. Alles is met elkaar verbonden.

Voor lange termijn oplossingen kies je daarom best voor een gecombineerde, complementaire aanpak.

Van jongsaf aan heb ik een heel gevoelige huid en door de jaren ontdekte ik dat ik hoogsensitief ben. Ik kende teleurstellingen in het leven. Meerdere miskramen en een onvervulde kinderwens zijn niet makkelijk maar ik ben gelukkig en dankbaar voor wat er wèl is en dat koester ik met liefde.

Ik help je graag jouw weg te vinden op het ritme van je eigen natuur.

Met de tijd, leerde ik de kracht van mijn hoogsensitiviteit te gebruiken. Wat eens een chaos was, werd een rijkdom. De veelzijdigheid werd een meerwaarde. Door het intuïtief aanvoelen van verbanden, door het vermogen om tussen de lijnen te lezen en aan te voelen of dingen goed of slecht zijn én door mijn eigen ervaring en kennis op diverse terreinen, kan ik je helpen inzicht te verwerven in jouw pad en je helpen jouw juiste koers te vinden.

De natuur heeft me altijd gefascineerd en staat nog altijd centraal.

Natuurlijke voeding, natuurlijke verzorging, natuurlijke levensstijl. Eén met de natuur!

IMG_3797

Ik help je graag jouw weg te vinden op het ritme van je eigen natuur.

Wees niet bang om uniek te zijn, daar ligt net je grootste kracht!

 

Goedele Merckx