NL FR

Hoe hartcoherentie me rust bracht in de chaos

Misschien ervaar je nu meer stress? Voel je onrust of ben je opgejaagd? 
Emoties doen heel wat met je lichaam! Doordat je adem en hartslag versnellen, kom je onder spanning met mogelijk lichamelijke en emotionele klachten tot gevolg.

Hartcoherentie leert je hoe je eenvoudig met je adem je stress kan aanpakken en meer rust kan vinden.

Ook ik mocht de kracht ervan ervaren. Het voorbije jaar was niet makkelijk. Het verlies van mama, de vele vertragingen en het zware werk met onze verbouwingen aan de kust, het is bij momenten al heftig geweest.
Rust vinden in mijn chaotische hoofd, dat was soms veraf. Aanvankelijk stond ik dan ook sceptisch tegenover hartcoherentie. Deze wetenschappelijk onderbouwde methode leek me aanvankelijk, door zijn eenvoud, net iets te mooi om waar te zijn. Tot ik het begon toe te passen. Dag na dag, slechts enkele minuten. Stilaan naam het geloof de overhand. Het geloof, gebaseerd op mijn eigen ervaringen, dat deze zó eenvoudige methode, zo’n enorm effect kon genereren.

Soms komt er nog veel op me af – zeker nu in deze nooit eerder geziene tijden – maar de innerlijke rust, het heldere hoofd, dat heb ik wel met de hulp van mijn zus Veerle terug gevonden.

Wil je ook meer weten over hartcoherentie? Contacteer ons of volg onze online training
Leer op jouw ritme, vanuit je vertrouwde, veilige nest, bewust ademen en maak jezelf zo een stuk krachtiger!

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten